بهترین تبلیغات امسال در تلویزیون


شکرگذاری همیشه کمی ویرانگر تلویزیون است ، با نمایش های معمول شبکه از برنامه های ورزشی و / یا پخش مجدد برای تماشای هنگام هضم بیش از حد یک وعده بوقلمون ، خارج می شود. با این حال ، همه شبکه های مهم تلویزیونی امسال جشن های ویژه ای را برای روز ترکیه برگزار می کنند ، از سنت ، که رژه میسی است ، تا نقش برنامه هایی مانند خواننده نقابدار ، دختران گیلمور و خانواده دیزنی تشکر می کنند.

در حالی که شبکه های دیگر در روز فیلم ها منصرف می شوند (به عنوان مثال پیشنهادات BBC America پدرخوانده ماراتن) ، در اینجا همه تبلیغات اصلی پخش شده در تلویزیون شبکه در این روز شکرگذاری ، به ترتیب پخش شده است.

رژه شکرگذاری میسی، NBC ، 9:00 ET / 8:00 CT و 14:00 ET / 13:00 CT

رژه شکرگذاری میسی برای اهالی نیویورک بسیار متفاوت خواهد بود ، اما ممکن است بینندگان تلویزیونی تفاوت آنچنانی را متوجه نشوند ، زیرا پخش به همان روشی که دهه ها جلوی مغازه در نیویورک فیلمبرداری می شود ، انجام می شود.

در برنامه ویژه NBC همچنین افرادی با بازی دالی پرتون ، ککه پالمر و متیو موریسون و همچنین نقش های همیلتون ، دختران متوسط و قرص کوچک دندانه دار. در همین حال ساوانا گاتری ، هدی کوتب و آل راکر میزبان این مسابقات خواهند بود.


رژه روز میسی فقط در سال 2020 مخصوص تلویزیون خواهد بود.
NBC

روز شکرگذاری CBS، ساعت 9 صبح ET / 8 صبح CT

CBS امسال رژه جدیدی نخواهد داشت ، اما در عوض نکات برجسته آخرین شکرگذاری ، همراه با اجرای جدید Maddie & Tae و Mickey Guyton و همچنین نقش های ایوان هانسن عزیز و از دور بیا. سرگرمی Tonighدر همین حال کوین فریزر و کلتی نایت میزبان این مسابقات خواهند بود.

شکرگذاری آرتور، PBS ، 16:00 ET / 15:00 CT

والدینی که می خواهند بعد از ظهر با چسباندن فرزندانشان جلوی تلویزیون آرام بگیرند ، باید با PBS تماس بگیرند ، شکرگذاری آرتور ویژه ای که چند هفته پیش برای اولین بار پخش شد و حیوانات کودکان Lakeland را می بیند که برای رژه خود آماده می شوند.

The Masked Singer: The Masks Thank you، Fox، 8:00 PM ET / 7:00 PM CT

کلم بروکلی ، قارچ و چتر دریایی که این تعطیلات را جشن می گیرند ممکن است احساساتی مانند یک رویای سورئال مخصوص ناهار بوقلمون باشد ، اما همچنین بازیگران شکرگذاری شکرگذاری فاکس هستند. ممکن است شکرگذاری باشد ، اما آه خواننده نقابدار شرکت کننده هنوز امشب به خانه می آید زیرا سه خواننده برای دو مقام در مرحله نیمه نهایی رقابت می کنند.

دختران گیلمور: یک سال در زندگی: “سقوط” ، CW ، 8:00 بعدازظهر / 7:00 بعد از ظهر CT

در حالیکه CW پخش چهار روزه Netflix 2016 را انجام داد ، ساکنان Stars Hollow قبل از COVID روز شکرگذاری را ساده تر جشن می گیرند دختران گیلمور احیای در پاییز.

دنیای شگفت انگیز جشن تعطیلات جادویی دیزنی ، ABC ، ​​21:00 بعد از ظهر / 20:00 CT

اگر می خواهید بخشی از این دنیای تعطیلات (دیزنی) باشید ، به درک و جولیانا هاو در ABC بپیوندید زیرا آنها قبل از اجرای برخی از نمایش های تعطیلات کلاسیک مورد علاقه توسط هنرمندانی مانند Idina Menzel ، Boyz ، بازدیدهای مختلط خود را از Mouse House انجام می دهند مردان II و کلی کلارکسون.


منبع: memory-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>