ولکر تورک با خواهان تعلیق تمامی احکام اعدام و بازگشت به تعلیق، افزود: «ارتش به برگزاری محاکمات در دادگاه های مخفی با نقض اصول اساسی یک دادرسی عادلانه و بر خلاف ضمانت های اساسی قضایی استقلال و بی طرفی ادامه می دهد. در مورد مجازات اعدام .
پخش مرگ
دادگاه نظامی روز چهارشنبه حداقل هفت دانشجوی دانشگاه را به اعدام محکوم کرد.
آقای تورک تاکید کرد: “محاکم نظامی به طور مداوم در حفظ هیچ درجه ای از شفافیت، که مغایر با ضمانت های اساسی روند عادلانه یا دادرسی عادلانه است، کوتاهی کرده اند.”
در همین حال، روز پنجشنبه مشخص شد که چهار حکم اعدام دیگر برای فعالان جوان صادر شده است.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد (OHCHR) اکنون به دنبال شفاف سازی در مورد این موارد است.
بدون عدالت
در ماه ژوئیه، ارتش چهار اعدام دولتی را انجام داد – اولین اعدام در حدود 30 سال.
علیرغم درخواست انجمن کشورهای جنوب شرقی آسیا (آسه آن) و جامعه بین المللی برای دست کشیدن، نماینده سابق پارلمان، یک فعال دموکراسی خواه و دو نفر دیگر اعدام شدند.
حدود 1700 زندانی از نزدیک به 16500 نفری که به دلیل مقاومت در برابر کودتای نظامی سال گذشته دستگیر شده بودند به طور مخفیانه محکوم شدند. تک کاره دادگاههایی که گاهی فقط چند دقیقه طول میکشید.
آنها اغلب از دسترسی به وکلا یا اعضای خانواده خود محروم بودند و هیچ کس تبرئه نشد.
آخرین محکومیت ها، مجموع افرادی را که از اول فوریه 2021 به مجازات اعدام محکوم شده اند، به 139 نفر می رساند.
به ASEAN وابسته نیست
آقای تورک یادآور شد که اقدامات ارتش با طرح صلح آسهآن، معروف به اجماع پنج نقطهای، که شامل «پایان فوری خشونت در میانمار» است، که بلوک منطقهای ماه گذشته مجدداً به آن متعهد شد، همسو نبود. در جریان اجلاس سران آسه آن
در این اجلاس، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل هشدار داد که وضعیت سیاسی، امنیتی، حقوق بشر و بشردوستانه در میانمار “به طور فزاینده ای به سمت فاجعه پیش می رود”، تشدید خشونت، استفاده نامتناسب از زور و “وضعیت وحشتناک حقوق بشر” را محکوم کرد. در کشور.
دادگاه های نظامی به طور مداوم فاقد شفافیت هستند – رئیس سازمان ملل در مورد حقوق
ارتش با توسل به استفاده از احکام اعدام به عنوان ابزاری سیاسی برای سرکوب مخالفان، تحقیر خود را نسبت به تلاشهای آسهآن و جامعه بینالملل در کل برای پایان دادن به خشونت و ایجاد شرایطی برای گفتوگوی سیاسی به منظور بیرون راندن میانمار از انسانیت خود تأیید میکند. بحران حقوق دبیرکل حقوق بشر سازمان ملل گفت: بحرانی که ارتش ایجاد کرده است.
اخراج اجباری
همزمان، ارتش میانمار بیش از 50000 نفر را به زور از سکونتگاه های غیررسمی بیرون می کند و به طور سیستماتیک خانه ها را تخریب می کند، چیزی که دو کارشناس مستقل حقوق بشر منصوب شده از سوی سازمان ملل آن را نقض اساسی تعهدات اساسی حقوق بشر می دانند.
بدون تهیه مسکن یا زمین جایگزین، بیش از 40000 ساکن در سکونتگاههای غیررسمی در سراسر Mingalodon، شهرستانی در شمال یانگون، ماه گذشته از خانه بیرون رانده شدند – به اکثر آنها فقط چند روز فرصت داده شد تا خانههایی را که برای چندین دهه در آن زندگی میکردند، برچیده کنند.
پس از دریافت اخطار تخلیه، فقدان گزینه برخی از ساکنان را مجبور به ماندن کرد و بنابر گزارش ها، دو نفر از سر ناامیدی خودکشی کردند.
اخراج اجباری از Mingalodon تنها بخشی از داستان است. توماس اندروز، گزارشگران ویژه در مورد حق مسکن مناسب بالاکریشنان راجاگوپال و وضعیت حقوق بشر در میانمار، در بیانیه ای گفت: تخریب های خشونت آمیز و خودسرانه خانه ها در سراسر کشور ادامه دارد.

مسلمانان روهینگیا که مجبور به ترک میانمار شده بودند به بنگلادش گریختند.
سیاست زمین سوخته
به گفته کارشناسان، نه تنها ساکنان سکونتگاه های غیررسمی در شهرهای میانمار در معرض اخراج و تخریب اجباری قرار گرفتند.
آنها گفتند: «خانهها به طور سیستماتیک تخریب، بمباران و سوزانده میشدند که در نتیجه حملات سازمانیافته به روستاها توسط نیروهای امنیتی میانمار و شبهنظامیان تحت حمایت حکومت نظامی ادامه داشت.
بیش از 38000 خانه پس از کودتای نظامی سال گذشته ویران شد که منجر به آوارگی گسترده بیش از 1.1 میلیون نفر شد.
در 23 نوامبر 95 از 130 خانه در شهرستان کیونهلا با آتش زدن این شهرک توسط ارتش میانمار سوخت.
این حوادث با الگوهای خشونت استفاده شده علیه روستاهای روهینگیا در جریان حملات نسل کشی سال 2017 مطابقت دارد.
کارشناسان خاطرنشان می کنند: «سیاست زمین سوخته در میانمار گسترده است و به طور سیستماتیک اجرا می شود.
گزارشگران ویژه توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل مستقر در ژنو برای مطالعه و گزارش در مورد یک موضوع خاص حقوق بشر یا وضعیت کشور منصوب می شوند. مناصب افتخاری است و کارشناسان برای کارشان دستمزد نمی گیرند.